930×122 CAPRA 5

spații logistice

Tranzacția anului în Argeș: 70 milioane de €!

Tranzacția anului în Argeș: 70 milioane de €!

Citiți și: Tranzacție bancară uriașă! Cum vor fi afectați clienții

Globalworth, investitor și proprietare de spații de birouri din România, a vândut portofoliul său logistic din România către dezvoltatorul de spații logistice CTP.

Tranzacția s-a făcut pentru suma de 70 de milioane de euro, conform unui raport publicat de companie.

Citiți și: Tranzacție de 219 milioane de €. Argeșul este vizat

Portofoliul logistic deținut integral cuprinde cinci parcuri logistice/industriale ușoare cu zece facilități în Timișoara, Arad, Oradea și Pitești.

În plus, are și o participație majoritară în două proiecte de unități comerciale mici în București.

„În 11 martie 2024, Grupul a încheiat un acord de vânzare a unei părți din portofoliul său logistic deținut integral către CTP INVEST SPOL S.R.O.

Tranzacția anului în Argeș: 70 milioane de €!

Acordul conține o serie de condiții uzuale, toate acestea fiind așteptate de către companie să fie îndeplinite după semnare.

Contravaloarea netă plătibilă către Globalworth este de 70 de milioane de euro, excluzând capitalul de lucru și în urma ajustării pentru împrumuturile bancare garantate asociate în valoare de 98,2 milioane de euro și alte ajustări obișnuite.

Contravaloarea finală urmează să fie stabilită la data închiderii până la sfârșitul lunii mai 2024.

Veniturile din vânzare vor fi utilizate de către companie pentru scopuri corporative generale”, arată raportul companiei.

Detalii, AICI 

Foto articol: economedia.ro/ Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3