New Profesional Consult 930 x 122

consiliul concurenței

Tranzacție istorică în serviciile de telefonie mobilă! Milioane de clienți afectați

Tranzacție istorică în serviciile de telefonie mobilă! Milioane de clienți afectați

Citiți și: Investigație de amploare, suspiciuni grave: pensionari păcăliți!

Consiliul Concurenței a început analiza unei tranzacții majore în sectorul telecomunicațiilor din România.

Gheorghe Adrian Tomșa intenționează să preia Telekom Romania Mobile Communications SA, exceptând o serie de active care vor fi preluate de Digi România SA.

Citiți și: ,,Cutremur” pe piața financiară! Tranzacție bancară de ultim moment

Grupul Clever Media activează în principal în domeniul difuzării de programe de televiziune și telecomunicații.

Compania urmează să preia controlul asupra Telekom Romania Mobile Communications SA.

Clever Media este cunoscut pentru operarea de rețele de comunicații electronice, cesionarea drepturilor de difuzare TV pentru competiții sportive și vânzarea drepturilor de retransmisie către marii operatori de pe piață.

Digi România SA, un important operator de telecomunicații din România, va prelua anumite active de la Telekom Romania Mobile Communications SA.

Tranzacție istorică în serviciile de telefonie mobilă! Milioane de clienți afectați

Aceste active includ spectrul, întreaga rețea radio, toate turnurile și echipamentele aferente, precum și contractele cu clienții de tip pre-paid.

Telekom Romania Mobile Communications SA, parte a grupului Deutsche Telekom, oferă servicii de telecomunicații prin rețele fără fir.

Această operațiune de preluare necesită evaluarea Consiliului Concurenței pentru a stabili compatibilitatea cu un mediu concurențial normal, conform Legii concurenței (nr. 21/1996).

Conform prevederilor legale, Consiliul Concurenței va analiza tranzacția și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Publicul și părțile interesate sunt invitate să transmită eventuale observații și puncte de vedere prin fax la nr. 021 405 45 12 sau prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro, în termen de 20 de zile de la data anunțului.

Foto: Descriptiv/androidro.ro

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3