930×122 CAPRA 5

permis

Tupeu fără limite în traficul din Pitești! Fiecare face ce vrea, când vrea!

Pitești: Legea Junglei în trafic! Fiecare face ce vrea, când vrea!

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Unii șoferi nu dau doi bani pe Codul Rutier, pe normele de bun simț sau pe viața lor și a celorlalți participanți din trafic.

Este și cazul unui conducător auto care a fost surprins nerespectând legi elementare are circulației pe Bulevardul I.C. Brătianu, chiar înainte de sensul giratoriu din zona Centrului de Diagnostic și Tratament din Pitești (Spitalul Bălcescu, așa cum mai este cunoscută clădirea).

Citiți și: Permisul de conducere se va obține mai ușor!

Șoferul în culpă nu a ținut cont nici de faptul că se afla pe un tronson de drum ale cărei benzi erau delimitate de linie dublă continuă (ceea ce înseamnă că se poate sancționa inclusiv încălcarea acesteia, darămite „depășirea” sau tăierea acesteia) și nu a ținut cont nici de faptul că pe cealaltă bandă se afla un vehicul în mișcare cu care putea intra în coliziune.

Pur și simplu nu i-a păsat decât să vireze el pe o străduță pe care ar fi avut acces legal doar dacă ar fi intrat regulamentar în sensul giratoriu care se afla la 10-15 metri distanță pentru a se înscrie pe traiectoria corectă.

Astfel de specimene ar trebui să învețe cele mai dure lecții din partea oamenilor legii, căci reprezintă un real pericol pentru ceilalți șoferi, pentru pietoni și chiar și pentru ei înșiși și familiile lor! Pentru o astfel de abatere orice șofer rămâne pe loc fără permis de conducere dacă este prins în fapt de un polițist.

Poliția Rutieră Pitești, se aude, se vede? 

 

În altă ordine de idei, publicația ePitești.ro a făcut publice o mulțime de asemenea exemple din traficul piteștean, cele mai recente, AICI:

Exclusiv. Pitești: Imagini scandaloase în trafic! S-au luat la întrecere și au mers pe o roată

sau

AICI: Pitești: Tupeul unor puștani de 16 ani la volan nu are limite!

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • John spune:

    Zilnic sunt astfel de situații de t întoarcere pe linia dubla continuă, de trecere pe culoarea roșie a semaforului, chiar se circulă că în junglă și nu numai în orașul nostru. In toată țară se întâmplă aceleași lucruri prin nepăsare autorităților competente !

  • marian spune:

    ce sa zic, omu sia asumat, problema lui

  • IonulAtomic spune:

    Marine ești simpatic. Te văd mereu scriind același mesaje simpatice și greșite (rău) gramatical. Te întreb totuși ceva. Când o să îți omoare un prost familia pe șoselele patriei pentru că și-a asumat nu știu ce prostie la volan, atunci o să îți pese?

  • Daniel spune:

    O altfel de situație care se întâlnește zilnic o reprezintă cei care blochează prima bandă de circulație, mașina fiind pe avarii. Știu, toți vor spune că nu există locuri de parcare, dar adevărul este că multora le este efectiv lene să meargă câteva sute e metri pe jos. Vor sa parcheze cat mai aproape de locul unde au treabă / pierd timpul!

  • Anonim spune:

    Pe str Eremia Grigorescu în intersecție de la BRD se staționează pe trecerea pentru pietoni , se staționează chiar în intersecție și am văzut cum trec echipajele de poliție însă nu observă aceste nereguli ! Oricum cu actualul primar traficul în Pitești s-a dat dracu de tot !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90