EcoMoto 930×122

fără permis

Tupeu, nu glumă! Pentru a noua oară prins la volan fără permis!

Inconștiență șocantă a unui bărbat de 49 de ani din Giurgiu. Acesta a fost reținut de poliţiştii Biroului Rutier după ce a fost depistat în trafic fără permis de conducere.

Citiți și: Băutura fără alcool, din cauza căreia poți rămâne fără permis

Oamenii legii au constatat că în ultimii şase ani mai fusese prins de opt ori pentru aceeaşi faptă, notează Antena 3.

„Poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe şoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citiți și: Cu tupeu la volan, dar fără permis! Se plimba liniștit prin oraș!

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte opt infracţiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă trei infracţiuni de conducere fără permis”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu.

Bărbatul care se visa șofer a fost reținut

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90