930 x122 grota rece

fără permis

Un bărbat din Argeş a ajuns în arestul Poliţiei, după ce a fost depistat fără permis auto

Un bărbat din Argeş a ajuns în arestul Poliţiei, după ce a fost depistat fără permis de conducere. Este o situaţie mai rar întâlnită pe astfel de speţe, însă în cazul de faţă oamenii legii au ţinut cont de mai multe aspecte: individul avea permisul anulat pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei şi, în plus, mai fusese judecat într-un dosar de furt.

Citiți și: Băutura fără alcool, din cauza căreia poți rămâne fără permis

Bărbatul locuia fără forme legale în Piteşti.

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

În ziua de 20 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Cocu.

Citiți și: Tupeu, nu glumă! Pentru a noua oară prins la volan fără permis!

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 19 mai a.c., în jurul orei 18:30, cel în cauză a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Al. Gheorghe Stephănescu din Pitești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză nu deține permis de conducere.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3