SMART KIDS 930X122

condus sub influența alcoolului

Un bărbat din Singapore s-a ales cu dosar penal în Argeș

Un bărbat de 32 de ani din Singapore s-a ales cu dosar penal în Argeș, după ce a fost depistat de polițiști că nu poseda permis de conducere valabil pe teritoriul României.

Citiți și: Un șofer de BMW s-a crezut pilot de curse pe A1. Mergea cu peste 200km/h

Întâmplarea a avut loc în ziua de 17 octombrie, pe strada Serelor din Bascov.

În decursul aceleiași zile, un cetățean spaniol în vârstă de 53 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, pe raza străzii Progresului din municipiu, în timp ce conducea aflându-se sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș: Beat bine și cu permisul anulat, a provocat un accident

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

VITEZĂ EXCESIVĂ

În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Pitești, care a condus o autoutilitară pe DN7 Călinești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 109 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Tot în decursul zilei de 17 octombrie polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 40 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Lascăr Catargiu de pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot în decursul aceleiași zile, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 25 de ani, din Cotmeana, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Tigveni, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Ba mai mult, din verificări, s-a stabilit că plăcuțele cu numărul de înmatriculare ce erau aplicate pe autoturismul condus de cel în cauză, erau aferente unui alt autovehicul.

Ambilor bărbați le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru abaterile săvârșite.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90