930×122 CAPRA 5

pasari

UN COCOȘ „TERORIZEAZĂ” O FAMILIE DIN PITEȘTI: „E INFERNAL!”

Pe adresa Primăriei Piteşti au ajuns sesizări cu privire la prezenţa zgomotoasă a unor păsări de curte în apropiere de blocuri.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

În cartierul Exerciţiu, de exemplu, unii locatari sunt deranjaţi de un… cocoş. „Nopţile şi dimineţile mele şi ale familiei mele au devenit infernale din cauza cântatului continuu al unui cocoş! Cer ca familia care creşte păsări lângă noi să nu mai aibă voie să ţină cocoşi în curte! Cunosc legea prin care în oraşe nu este permisă creşterea păsărilor şi a animalelor.”, se plânge unul dintre locatarii de la blocurile din Exercițiu.

Un altul se teme de… gripa aviară! „Vecinii noştri din spatele blocului au casă cu curte (foşti securişti) şi cresc găini, cocoşi, raţe şi curci, de unde se emană un miros nu tocmai plăcut şi suportabil şi o gălăgie permanentă (orăcăială de găini şi ţipete de cocoş), ca să nu mai vorbim de pericolul izbucnirii unei epidemii de gripă aviară!”, se arată într-o altă reclamație trimisă Primăriei Piteşti.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Proprietarii păsărilor pot fi amendaţi dacă nu respectă normele legale referitoare la creşterea animalelor. Municipalitatea anunță că va face verificări în aceste situaţii. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90