New Profesional Consult 930 x 122

pasari

UN COCOȘ „TERORIZEAZĂ” O FAMILIE DIN PITEȘTI: „E INFERNAL!”

Pe adresa Primăriei Piteşti au ajuns sesizări cu privire la prezenţa zgomotoasă a unor păsări de curte în apropiere de blocuri.

Citiți și: Primăria Pitești își ia de aproape 200 000 € echipamente de birotică

În cartierul Exerciţiu, de exemplu, unii locatari sunt deranjaţi de un… cocoş. „Nopţile şi dimineţile mele şi ale familiei mele au devenit infernale din cauza cântatului continuu al unui cocoş! Cer ca familia care creşte păsări lângă noi să nu mai aibă voie să ţină cocoşi în curte! Cunosc legea prin care în oraşe nu este permisă creşterea păsărilor şi a animalelor.”, se plânge unul dintre locatarii de la blocurile din Exercițiu.

Un altul se teme de… gripa aviară! „Vecinii noştri din spatele blocului au casă cu curte (foşti securişti) şi cresc găini, cocoşi, raţe şi curci, de unde se emană un miros nu tocmai plăcut şi suportabil şi o gălăgie permanentă (orăcăială de găini şi ţipete de cocoş), ca să nu mai vorbim de pericolul izbucnirii unei epidemii de gripă aviară!”, se arată într-o altă reclamație trimisă Primăriei Piteşti.

Citiți și: Călătorii acuză: Unii controlori și șoferi Publitrans nu-și fac treaba

Proprietarii păsărilor pot fi amendaţi dacă nu respectă normele legale referitoare la creşterea animalelor. Municipalitatea anunță că va face verificări în aceste situaţii. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441