New Profesional Consult 930 x 122

Adrian Ion Ciocănea

Un medic ATI de la Spitalul Mioveni va fi decorat de președintele Klaus Iohannis

Update, 2 decembrie, ora 08.25

Citiți și: Un nou director la Spitalul din Mioveni

46 de medici, 15 asistenți și 20 de profesori au fost decorați de președintele Klaus Iohannis într-o ceremonie ce a avut loc miercuri la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citiți și: Argeș. Medic nou la Spitalul din Mioveni!

Printre aceștia s-a aflat și șeful secției ATI de la Spitalul COVID Mioveni, medicul Adrian Ciocănea.

La ceremonie au participat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu și şeful DSU, Raed Arafat.

Știrea inițială, 29 noiembrie 2021, ora 9:37

Adrian Ion Ciocănea, medic în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni va fi decorat de președintele României cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

Această distincție vine în semn de apreciere pentru devotamentul, curajul, profesionalismul și solidaritatea manifestate în toată perioada pandemiei de COVID-19.

Doctorul Ciocănea a coordonat activitatea Secției Boli Infecțioase și secția ATI COVID a Spitalului COVID de la Mioveni în perioadele grele și de criză provocate de pandemie.

De asemenea, medicul a fost implicat și în procesul de informare a argeșenilor cu privire la importanța vaccinării, acesta luând parte la caravana #oamenicamine, prima campanie dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic.

Distincția va fi acordată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3