930×122 CAPRA 5

fără permis

Un tânăr din Argeș, prins fără permis de două ori în aceeași zi

Un tânăr din Argeș, prins fără permis de două ori în aceeași zi. „Insistența” de care a dat dovadă l-ar putea costa libertatea, întrucât polițiștii au întocmit dosar penal pentru două acte materiale.

Citiți și: Pitești. Graba strică treaba. Un tânăr de 18 ani a dat de belea în oraș

Individul, despre care am aflat că este din Câmpulung și are 22 de ani, a fost oprit inițial în jurul orei 16 a zilei de vineri, 25 martie. Peste o oră, a fost depistat din nou pe același moped care nu era înmatriculat sau înregistrat.

Pe lângă dosarul penal, polișiștii au decis să confiște vehiculul.

Citiți și: Argeș. Pericol public la 17 ani! Băut, fără permis și cu mașina altuia!

IPJ Argeș ne-a furnizat precizări cu privire la acest caz

„În ziua de 25 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au depistat un tânăr de 22 de ani, din Câmpulung, care conducea un moped pe str. Gen. C. Simonescu de pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Totodată, din verificări s-a stabilit că mopedul în cauză nu era înmatriculat sau înregistrat.

Ulterior, în jurul orei 17:00, tânărul a fost depistat din nou, conducând fără drept același moped, pe str. Istrate Rizeanu din același municipiu. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal (constând în câte două acte materiale), iar mopedul a fost indisponibilizat pentru cercetări.”

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90