New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

UPDATE: A MURIT BĂRBATUL CĂZUT ÎN PLINĂ STRADĂ ÎN PITEŞTI

UPDATE ORA 17: „Din verificări s-a stabilit că bărbatului de 44 de ani, din Pietroșani, i s-a făcut rău în timp ce se deplasa pe stradă, fiind observat de o persoană care a sunat la 112. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. Cauza decesului va fi stabilită prin efectuarea autopsiei”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

UPDATE 16.15: „Bărbatul a fost resuscitat și a fost transportat la spital de către echipajul SAJ”, anunţă ISU Argeş.

UPDATE: „Bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, căzut pe stradă în Târgu din Vale. La fața locului paramedicii SMURD au găsit bărbatul în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare, ulterior sosind la fața locului și un echipaj al SAJ”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

În urmă cu puţin timp, un bărbat în vârstă de 45 – 50 de ani a căzut în plină stradă, în zona Hotelului Cara din Piteşti. A acuzat iniţial o stare de rău, apoi s-a prăbuşit în stare de inconştienţă. În acest moment, i se efectuează manevre de resuscitare. Vom reveni.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3