NOR CURIER 930X122

angajat mort

UPDATE: ANGAJATUL DACIA CARE A MURIT SUBIT LA POARTA UZINEI VA FI TESTAT PENTRU COVID-19

UPDATE: „În ziua de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați că un bărbat de 58 de ani a acuzat o stare de rău în timp ce se îndrepta spre ieșirea din incinta unității unde era angajat.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al societății, după care i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate, fără rezultat, fiind constatat decesul”, precizează IPJ Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Cauzele decesului vor fi stabilite după efectuarea autopsiei.

Potrivit sursei citate, în cadrul autopsiei se vor efectua și teste Covid-19.

Știrea inițială:

Un angajat Dacia a murit subit luni după-amiază.

Este vorba de un bărbat de 58 de ani, corpolent, care ar fi suferit un infarct miocardic. Omul avea afecțiuni în istoricul medical.

Angajatul terminase programul și se îndrepta spre ieșirea din uzină când a acuzat o stare de rău.

I-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al uzinei și i-au fost efectuate manevre de resuscitare, care însă nu au avut rezultat, fiind constatat decesul.

Pentru stabilirea cauzelor decesului, va fi efectuată autopsia.

Au fost anunțați reprezentanții ITM, iar polițiștii desfășoară cercetări.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90