930X122 MAIA

accident de muncă

UPDATE: GRAV ACCIDENT DE MUNCĂ ÎN PITEȘTI

UPDATE: Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, pentru că celelalte persoane aflate la fața locului au reușit să îi deblocheze bărbatului mâna, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

Victima are fractură închisă la mâna stângă. Tânărului i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență. 

Acum: Grav accident de muncă în Pitești.

Citiți și: Accident pe Autostrada A1! Trei mașini s-au lovit

Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost victima unui accident de muncă produs în urmă cu puțin timp la o societate comercială de pe strada Depozitelor din Pitești. Potrivit primelor informații, tânărul și-ar fi prins o mână într-un utilaj de lucru.

Ar fi vorba de societatea Recycling Mondo Plast SRL, care are ca obiect de activitate fabricarea de materiale plastice în forme primare.

La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare și un altul cu ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA