NOR CURIER 930X122

autoincendiere

UPDATE: INCIDENT ȘOCANT ÎN PITEȘTI: O FEMEIE ȘI-A DAT FOC

UPDATE (ORA 22:45): Incident șocant în Pitești: O femeie și-a dat foc. Din primele informații, pe fondul unor neînțelegeri între cei doi soți, femeia, de 41 de ani, s-a autoincendiat. Soțul ei, de 47 de ani, a fost cel care a stins-o, ne precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Femeia a suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 45% din suprafața corpului (pe față, gât, brațe și torace). Bărbatul a suferit și el arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 10% din suprafața corpului (pe mâini și pe față), anunță ISU Argeș. Ambii sunt transportați la spital de echipajele SMURD.

UPDATE (ORA 22:20): Femeia era acasă împreună cu familia. În timp ce se afla în bucătărie, și-ar fi turnat benzină pe corp și și-a dat foc.

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

Până la sosirea pompierilor la fața locului, soțul femeii a reușit să stingă flăcările. A fost preluată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și va fi transportată la spital.

Pe de altă parte, Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc incidentul.

O femeie care ar suferi de depresie și-a dat foc cu puțin timp în urmă. Incidentul a avut loc într-o casă de pe strada Bănănăi din Pitești. Informația ne este furnizată de Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Pitești și Bradu. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90