NOR CURIER 930X122

bloc

UPDATE: MORMANE DE GUNOAIE ÎN GĂVANA

UPDATE (23 APRILIE): Mormane de gunoaie în Găvana. Gunoaiele au fost ridicate astăzi.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

După cum v-am informat, pe strada Mircea Eliade (varianta Găvana) din Pitești un investitor construiește un bloc. Amănunte, AICI și AICI.

Proiectul a provocat revoltă în rândul vecinilor, care nu de puține ori au apelat la autorități din diferite motive.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Și ieri, de exemplu, Poliția Locală Pitești a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea viitorului bloc erau depozitate mormane de gunoaie, cel mai probabil deșeuri din construcții.

Vecinii, piteșteni care locuiesc la case, susțin că resturile ar reprezenta un focar de infecție, în special pentru copiii care în această perioadă își petrec mai mult timp în aer liber, implicit în apropierea respectivelor deșeuri.

Contactat de ePitești, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, a precizat că proprietarul blocului trebuie să strângă resturile până la începutul săptămânii viitoare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90