930×122 CAPRA 5

curtea de arges

UPDATE: POLIȚIST ACUZAT DE O TÂNĂRĂ CĂ I-A CERUT FAVORURI SEXUALE CA SĂ O SCAPE DE O AMENDĂ. OFICIAL, FATA N-A DEPUS NICIO PLÂNGERE

(UPDATE ORA 20) „Tânăra nu a depus nici până la această oră o plângere împotriva polițistului pe care l-a acuzat în spațiul public.

Citiți și: Șofer către un polițist: „Dacă cobor, te nenorocesc, eşti nebun?”

Încercăm să identificăm atât fata, cât și agentul față de care tânăra face acuzații”, declară pentru ePitești Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Un polițist din Curtea de Argeș este acuzat de o tânără că i-ar fi pretins favoruri sexuale pentru a o scuti de amenda pe care ar fi trebuit să i-o aplice pe motiv că circula fără declarația pe propria răspundere prevăzută prin ordonanță militară în perioada pandemiei de coronavirus.

Citiți și: Video – Piteşti: Poliţist salvator în drum spre casă, după tura de noapte

„În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la afirmațiile unei persoane cu privire la un polițist din municipiul Curtea de Argeș care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoștință că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90