930X122 MAIA

curtea de arges

UPDATE: POLIȚIST ACUZAT DE O TÂNĂRĂ CĂ I-A CERUT FAVORURI SEXUALE CA SĂ O SCAPE DE O AMENDĂ. OFICIAL, FATA N-A DEPUS NICIO PLÂNGERE

(UPDATE ORA 20) „Tânăra nu a depus nici până la această oră o plângere împotriva polițistului pe care l-a acuzat în spațiul public.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Încercăm să identificăm atât fata, cât și agentul față de care tânăra face acuzații”, declară pentru ePitești Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Un polițist din Curtea de Argeș este acuzat de o tânără că i-ar fi pretins favoruri sexuale pentru a o scuti de amenda pe care ar fi trebuit să i-o aplice pe motiv că circula fără declarația pe propria răspundere prevăzută prin ordonanță militară în perioada pandemiei de coronavirus.

Citiți și: Un polițist a murit după ce a fost accidentat grav când dirija traficul

„În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la afirmațiile unei persoane cu privire la un polițist din municipiul Curtea de Argeș care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoștință că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA