930 x122 grota rece

dacia

Uzina Dacia, veste MARE! Astăzi s-a anunțat

Uzina Dacia, veste MARE! Astăzi s-a anunțat

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

Uzina de la Mioveni a început fabricația de serie a modelului Jogger HYBRID 140. Destinat unui client din România, primul vehicul cu tehnologie hibridă produs sub sigla Dacia este un exemplar de culoare Gri Schiste, cu 7 locuri, aparținând nivelului de echipare Extreme +.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

Jogger HYDRID 140 este cel mai accesibil vehicul de familie cu propulsie hibridă de pe piață, dispunând de un spațiu interior generos și de echipamente esențiale. Modelul beneficiază de expertiza Renault Group, oferind o tehnologie modernă care asigură un demaraj sistematic în mod 100 % electric și un cuplu motor disponibil imediat, care permite accelerări energice.

Autonomia versiunii Jogger HYBRID 140 este de peste 900 km (în ciclu mixt omologat WLTP). Bateria de tracțiune dispune de o garanție de 8 ani sau 160.000 km.

Fabricat în exclusivitate la Uzina de la Mioveni, modelul Jogger a fost deja produs în aproape 80.000 de exemplare, din care peste 90% au fost exportate, în principal pe piețele Europei Occidentale.

Lider al segmentului C-Break din România, Dacia Jogger s-a situat, în 2022, pe poziția a doua în clasamentul celor mai vândute vehicule de segment C (exceptând clasa SUV) către clienții persoane fizice din Europa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90