New Profesional Consult 930 x 122

asigurari

VAI DE CAPUL NOSTRU ÎN CAZUL UNEI CALAMITĂŢI! DATELE ASIGURĂTORILOR NE DAU FIORI!

Conform datelor furnizate de autorităţile care reglementează piaţa asigurărilor, judeţul Argeş se numără printre primele din ţară din punct de vedere al numărului redus de asigurări obligatorii sau facultative încheiate pentru locuinţe.

Citiți și: Orașul din România cu zeci de milionari în euro. Nu este București!

Gradul de acoperire cu astfel de poliţe este de 27%, printre cele mai mici din România, deşi riscul de cutremur, de exemplu, este „mare”, pe harta de risc Argeşul fiind înscris cu roşu.

În ultimele luni ale anului 2013 vânzările de asigurări facultative de locuinţă au intrat pe un trend descendent, iar creşterile înregistrate de asigurările obligatorii emise de PAID nu pot compensa diferenţa, din simplul motiv că presupun o acoperire limitată la 20.000 de euro pentru locuinţele din materiale moderne şi la 10.000 de euro pentru cele din chirpici. Mai mult, în România încă există societăţi care vând asigurări facultative la preţuri derizorii, uneori sub preţul minim al asigurării obligatorii, despăgubirile în cazul unui eveniment nedorit fiind astfel derizorii.

Citiți și: Schimbare majoră privind asigurările RCA!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3