930X122 MAIA

publitrans

VANDALISM ÎN EXERCIȚIU

Vandalism în Exercițiu. Panoul cu programele de circulaţie a autobuzelor dintr-o stație Publitrans Pitești a fost găsit smuls şi aruncat.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

S-a întâmplat ieri în staţia de pe Exerciţiu, din zona magazinului Carpaţi, precizează reprezentanți ai municipalității.

Potrivit sursei citate, Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalității piteștene, s-ar confrunta frecvent cu astfel de situații, cel mai adesea fiind ”distruse panourile care conţin programele de circulaţie a liniilor de transport, dar şi automatele de bilete.” Autorii, ca de obicei în Pitești, nu sunt identificați, deci scapă basma curată.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Pe de lângă aceste acte de vandalism, reamintim că starea în care se află majoritatea stațiilor Publitrans este una jalnică (imagini și detalii, AICI).

Primăria Pitești promitea, prin vocea primarului Cornel Ionică, modernizarea stațiilor Publitrans cu fonduri europene, în primăvara acestui an (subiectul, pe larg, AICI). Procesul de reabilitare și modernizare nu a fost concretizat până acum.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA