930 x122 grota rece

adrian blidaru

VEDETE EXATLON, VIZITĂ ÎN BUDEASA

Vedete Exatlon, vizită în Budeasa. Elevii ciclului primar ai Școlii Gimnaziale nr.1 din comuna argeșeană Budeasa au fost vizitați de doi participanți la cunoscutul show de televiziune Exatlon România: Ștefan Floroaica, originar din Pitești, și Adrian Blidaru.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Pe rând, Ștefan – marți și Adrian – miercuri le-au vorbit copiilor despre experiența de la Exatlon, emisiune-concurs urmărită cu interes și de copiii din Budeasa.

Cu această ocazie, profesorul de sport al școlii le-a pregătit elevilor un traseu pentru minicompetiții sportive similar celui din show-ul tv. Împreună cu Ștefan Floroaica și Adrian Blidaru, copiii s-au bucurat de o experiență minunată, după cum afirmă directorul unității de învățământ, Luminița Mincă.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

”Ne-am bucurat de aceste vizite datorită domnișoarei Alexandra Tomulescu. Susținem întru totul mișcarea și chiar ne-am propus să mai facem astfel de evenimente, inclusiv cu școala din Calotești, atât timp cât vremea o mai permite.”, declară pentru ePitești directorul școlii din Budeasa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90