Donaris 930 x 122

gradina zoologica

VEDETE LA ZOO PITEȘTI. CINE ESTE KAZIMIR

Conducerea Grădinii Zoologice din Pitești a început un demers interesant, de prezentare individuală a tuturor „locatarilor” aflați în grijă. Astăzi a venit rândul lui Kazimir, „Urișul Blând”, al Grădinii Zoologice Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste bună pentru părinți și copii! E GRATUIT!

Este alintat astfel „datorită comportamentului pe care acesta îl are cu restul locatarilor din țarc, caprele Camerun, dar și cu îngrijitorii grădinii. Este răsfățatul tuturor și adoră chifelele cu susan.

Ştiaţi că în această perioadă a anului, cămilele bactriene năpârlesc şi îşi pierd blana aproape în totalitate? Aceasta va începe să crească la sfârşitul verii şi va fi complet refăcută până în perioada iernii.
Aflată în pericol de dispariție în sălbăticie, a
ceastă cămilă cu două cocoașe poate rezista la temperaturi de -30°C/-35°C. După secetă, poate bea 110 litri de apă în 10 minute”, se arată în prezentarea lui Kazimir.

Citiți și: GRĂDINA ZOOLOGICĂ PITEȘTI, DESCHISĂ ȘI ÎN A DOUA ZI DE RUSALII

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3