New Profesional Consult 930 x 122

gradina zoologica

(VIDEO) AGLOMERAȚIE LA ZOO TRIVALE

Aglomerație la Zoo Trivale. Grădina Zoologică din pădurea Trivale din Pitești a fost astăzi un centru de atracție pentru copii, veniți împreună cu părinții, bunicii sau educatorii lor.

Citiți și: Se întâmplă la ZOO Pitești. Anunțul a fost făcut!

Prima zi liberă din mini-vacanța de la începutul lunii iunie, vremea frumoasă și gratuitatea pentru copii și adolescenți cu vârsta de până la 18 ani au atras multă lume la Zoo.

Citiți și: Ziua Copilului. Drept surprinzător al minorilor!

Între paranteze fie spus, bine ar fi ca la următorul 1 iunie Primăria să lase intrarea liberă de Ziua copilului pentru toată lumea. Copiii vin cu familiile lor, nu singuri!

Drumul dinspre Cornul Vânătorului către Băbana a mustit de autoturisme, parcate de-o parte și de alta a căii rutiere. În lipsa unei parcări adecvate, situația se repetă ori de câte ori intrarea este gratuită și sunt zile nelucrătoare. Un echipaj de Poliție a dirijat traficul rutier în zonă. (Foto și video: Mihai Neacșu) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90