930 x122 grota rece

autobuze

VESTE BUNĂ PENTRU PITEŞTENI! MÂINE SE SEMNEAZĂ CONTRACTUL!

Mâine, cu începere de la ora 15, la Primăria Piteşti va avea loc semnarea unui contract foarte important pentru administraţia locală şi cetăţeni. Este vorba de semnarea contractului de finanţare pentru cumpărarea de autobuze necesare societăţii locale de transport de călători, Publitrans, pentru a-şi continua în bune condiţii activitatea după ce va expira asocierea cu firmele private CNCD şi Girexim.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Finanţarea va fi asigurată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Tot BERD se va ocupa de licitaţia pentru cumpărarea a 70 de autobuze noi, contractul de finanţare fiind de 58.500.000 de lei (circa 11 milioane de euro).

În plus, BERD va finanţa şi un proiect suplimentar de 1.100.000 de lei pentru implementarea la Primăria Piteşti a unui sistem de taxare electronică (e-ticketing).

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90