NOR CURIER 930X122

contracte pe perioada nedeterminata

VEȘTI BUNE PENTRU O PARTE DINTRE ANGAJAȚII DE LA DACIA

Administrația și Sindicatul Automobile Dacia au ajuns la un consens privind transformarea unor contracte de muncă pe perioadă determinată, în contracte pe perioadă nedeterminată.

Citiți și: Măsură nemaivăzută până acum la Dacia! Cum s-a ajuns în această situație

Una dintre condiții este existența unui contract individual pe perioadă determinată activ la data de 10 martie 2020, iar o alta se referă la vechimea cumulată din astfel de contracte, care trebuie să fie mai mare de 4 ani și 5 luni.

Nu vor putea beneficia de această măsură cei care au cumulat mai mult de 8 ore de absențe nemotivate pe perioada derulării respectivelor contracte și nici cei care au avut contracte pe durată nedeterminată cu Automobile Dacia sau cu o firmă afiliată de unde să fi plecat cu plăți compensatorii, la cerere sau prin demisie ori în urma  imputării unor abateri disciplinare.

Citiți și: Anunț important la Dacia: au crescut masiv!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90