Donaris 930 x 122

horeca

VIDEO/ACUM: PROTEST ÎN PIAȚA MILEA

UPDATE: „Astăzi, 16 noiembrie, prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a avut o întâlnire cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc din județ. Întâlnirea a fost prilejuită de protestul spontan pe care angajații și proprietarii sălilor de jocuri de noroc l-au desfășurat în fața clădirii Instituției Prefectului.
În cadrul întâlnirii, reprezentanții industriei jocurilor de noroc au expus, pe lângă nemulțumirile referitoare la închiderea pentru 14 zile a sălilor de jocuri, o serie de alte dificultăți pe care aceștia le întâmpină în această perioadă, dificultăți specifice acestui domeniu.
Prefectul le-a explicat faptul că această măsură nu este una luată la nivel de județ, ci se regăsește în HG nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, dar că se așteaptă ca aceasta să fie una temporară și, împreună cu celelalte măsuri impuse la nivelul județului Argeș, să își producă efectul, iar după scurgerea celor 14 zile, să se reia activitatea în mod normal”, precizează Instituția Prefectului.
Totodată, prefectul le-a comunicat acestora care sunt măsurile compensatorii de care pot beneficia pe durata celor 2 săptămâni de suspendare a activității, angajându-se, în același timp, ca prin intermediul Instituției Prefectului, să comunice la nivel central impactul economic și dificultățile cu care această industrie se confruntă în acest moment, pentru identificarea de noi măsuri.

Citiți și: Protestatarii #rezist, protest în Parlament!

Știrea inițială

„Vrem să muncim! Vrem să muncim!” Este ceea ce se aude, acum, în Piața Milea, unde zeci de oameni protestează în fața Instituției Prefectului.

Citiți și: Video: Drum important din judeţ, un COȘMAR. Şefii CJ Argeş cântă prohodul până în 2023

 

 

Este vorba în special de foști și actuali angajați/ patroni din domeniul jocurilor de noroc, dar și din industria HORECA, disperați că nu mai au din ce să-și câștige traiul odată cu restricțiile impuse în acest domeniu.

 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441