930×122 CAPRA 5

exercițiu

(VIDEO) CĂLĂTORI REVOLTAȚI ÎN PITEȘTI. E BĂTAIE DE JOC!

UPDATE 2: „Vor fi anulate două locuri de parcare și vom amenaja o stație temporară până când se va amenaja cu fonduri europene.”, răspunde, la rândul său, Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului. Un răspuns incomparabil mai adecvat decât al Publitransului. 

Citiți și: Anunț important de la Publitrans! Cum se va circula!

UPDATE 1: „După cum se observă, este stație de coborâre, unde nu așteaptă mulți călători. Și această stație va fi amenajată corespunzător, fiind inclusă în proiectul de amenajare cu fonduri UE.”, răspunde Publitrans în urma articolului nostru. 

Călători revoltați în Pitești. Strada Exerciţiu din Piteşti a fost recent reabilitată şi modernizată cu bani de la bugetul local, dar oamenii sunt nemulţumiţi că staţia Publitrans de autobuz de la restaurantul Carpaţi este „incompletă”.

Citiți și: Pitești. A vrut să omoare un jandarm! A doua victimă, în stare gravă!

Călătorii nu au un refugiu acoperit sau bănci, fiind nevoiți să stea în picioare, printre maşini, sau chiar în fund pe bordură în așteptarea autobuzului. Călătorii sunt lăsați în plata Domnului, sub cerul liber, pe ploaie torențială sau soare puternic!

În plus, pe trotuarul din stație au fost marcate locuri de parcare, autoturismele făcând și mai incomodă așteptarea.

Municipalitatea susţine că staţia va fi amenajată așa cum se cuvine şi că va avea un refugiu modern. Asta, însă, abia odată cu materializarea proiectului mai vast care prevede modernizarea tuturor staţiilor Publitrans din Pitești. Până la concretizarea acestui proiect mai este cale lungă. Prin urmare, până atunci potrivit ar fi ca Primăria să amenajeze aici un spațiu provizoriu decent pentru călători.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3