930×122 CAPRA 5

politisti

Video: Doi polițiști, în „misiune urgentă” la KFC!

Doi polițiști, în ”misiune” urgentă la KFC.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Este vorba despre doi polițiști locali din Cluj care au fost surprinși la o „operațiunea de umplere a burților”.

Agenții au fost filmați de către un cetățean oprind neregulamentar mașina de serviciu în zona centrală pentru a merge să-și cumpere mâncare la pachet de la restaurantul de tip fast-food KFC, din centrul municipiului, notează stiridecluj.ro.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

Bărbatul care a surprins întreaga scenă a urcat imaginile video pe o rețea de socializare.

„Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi „polițiști” ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea”, a scris bărbatul, revoltat că legea rutieră nu li se aplică tocmai celor care au ca sarcină să dea amenzi pentru încălcarea ei.

Primăria Cluj-Napoca a început deja o anchetă internă.

„Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea”, mai notează sursa citată.

Sursă video: Twitter

Sursă foto: captură video Twitter

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3