New Profesional Consult 930 x 122

întreruperi activitate

Video – Liderul Sindicatului Dacia: ”Comenzi există, este o presiune din partea clienților.”

UPDATE: Liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu a declarat că în datele de 1, 2, 16, 26, 27, 28 și 29 aprilie Uzina Dacia de la Mioveni își va întrerupe activitatea. Acesta a mai precizat că în a doua jumătate a anului se așteaptă ca astfel de probleme să nu mai existe și activitatea să demareze în forță, lucrându-se chiar și sâmbăta și duminica pentru a recupera mașinile pierdute.

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

Știrea inițială

Uzina Dacia de la Mioveni își oprește din nou activitatea: șapte zile în luna aprilie. Motivul este tot legat de criza semiconductorilor.

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

Conducerea Uzinei Dacia de la Mioveni a anunțat sindicatele reprezentative că va opri activitatea timp de șapte zile în luna aprilie din cauza crizei semiconductorilor, a declarat pentru Economedia.ro Ion Iordache, liderul celui mai mare sindicat din companie.

Uzina Dacia a mai avut activitatea suspendată în ultimele luni din cauza crizei globale de semiconductori.

Industria auto e una dintre cele mai afectate de criza microcipurilor, iar situația actuală a fost provocată de un cumul de factori: pandemia COVID-19, modificarea obiceiurilor de consum ale oamenilor în izolare, repercusiunilor crizei economice vehiculate, dar și cererii tot mai mari de semiconductori care a coincis cu perturbarea lanțurilor de furnizare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90