930×122 CUMPANA 5

întreruperi activitate

Video – Liderul Sindicatului Dacia: ”Comenzi există, este o presiune din partea clienților.”

UPDATE: Liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu a declarat că în datele de 1, 2, 16, 26, 27, 28 și 29 aprilie Uzina Dacia de la Mioveni își va întrerupe activitatea. Acesta a mai precizat că în a doua jumătate a anului se așteaptă ca astfel de probleme să nu mai existe și activitatea să demareze în forță, lucrându-se chiar și sâmbăta și duminica pentru a recupera mașinile pierdute.

Citiți și: Activitate redusă la Uzina Dacia. Muncitori care rămân acasă

Știrea inițială

Uzina Dacia de la Mioveni își oprește din nou activitatea: șapte zile în luna aprilie. Motivul este tot legat de criza semiconductorilor.

Citiți și: Se opreşte activitatea la Dacia. Angajaţi de pe mai multe secţii vor rămâne la domiciliu

Conducerea Uzinei Dacia de la Mioveni a anunțat sindicatele reprezentative că va opri activitatea timp de șapte zile în luna aprilie din cauza crizei semiconductorilor, a declarat pentru Economedia.ro Ion Iordache, liderul celui mai mare sindicat din companie.

Uzina Dacia a mai avut activitatea suspendată în ultimele luni din cauza crizei globale de semiconductori.

Industria auto e una dintre cele mai afectate de criza microcipurilor, iar situația actuală a fost provocată de un cumul de factori: pandemia COVID-19, modificarea obiceiurilor de consum ale oamenilor în izolare, repercusiunilor crizei economice vehiculate, dar și cererii tot mai mari de semiconductori care a coincis cu perturbarea lanțurilor de furnizare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3