930×122 CAPRA 5

bărbat decedat

Video: Martorul care a filmat ieri scena de groază, rupe tăcerea!

Martorul care a filmat scenele de ieri, în care un bărbat a murit, după ce a fost imobilizat de polițiști, a făcut primele declarații.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

Un grav accident a avut loc ieri în Pitești, la Autogara Sud, unde un bărbat a făcut infarct și a murit, după ce a refuzat să fie evacuat de la o terasă unde izbucnise un incendiu. 

Martorul a afirmat faptul că polițiștii l-au bruscat pe bărbat și l-au trântit cu fața de asfalt.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

DECLARAȚIA MARTORULUI CARE A FILMAT ÎNTREAGA SCENĂ 

ATENȚIE, informații și detalii care vă pot afecta emoțional!

Pe terasă am înțeles că era un domn, mai în vârstă, care a cam refuzat să plece, nu cunosc motivul. Eu când am ajuns în mulțime, el deja era pe alee, ieșise din terasă. Polițiștii au vrut să-l îndepărteze și mai mult de atât din locul unde era, să stea undeva pe scaun.

Domnul nu a vrut, dar nicidecum nu a fost violent, nu a avut niciun act de violență asupra nimănui, a fost inofensiv. Când am ajuns acolo am scos telefonul să filmez. La un moment dat mi-am dat seama că o să se întâmple ceva, deoarece polițistul tot încerca să-l bruscheze să se ducă mai încolo.

Dânsul a refuzat, avea bagajele jos, lângă el. La un moment dat s-a enervat mai tare polițistul respectiv și a zis: ,,Du-te domne’ mai încolo, nu vezi că avem treabă aici?”

Domnul mi s-a părut că a zis da și s-a întors un pic cu spatele. După, un polițist îmbrăcat în verde, mai înalt, din senin, brusc, fără să aibă vreun act de violență asupra cuiva, pur și simplu i-a făcut placaj. L-a luat de brâu, a căzut peste el și l-a dat cu fața de asfalt.

Căzut fiind, au mai venit alți doi polițiști să-l imobilizeze. S-au pus cu picioarele pe el. Dânsul a încercat să se ridice în momentul respectiv și toți trei presau pe ei. După nici 20 de secunde, dânsul începuse să își dea ultima suflare(…)”, a mărturisit martorul care a filmat întreaga scenă.

Sursă foto: captură video Facebook PiteȘtiri

Sursă video: Facebook PiteȘtiri

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Stefan spune:

    In câteva zile o să se pună „batista pe țambal”. Vinovatul o să fie „aspru sancționat” cu cel mult mutarea pe alt post sau la altă secție și când lumea uită totul revine la normal.
    Într-o lumea normal lucrurile trebuie să decurgă firesc: probe + audieri -> parchet -> judecătorie -> arest -> Colibași pentru vinovat / vinovați.

  • andrei spune:

    asta e caz ca si George Floyd din america,sa vezi cat o sa plateasca statu pt ce au facut politistii,sa vedem daca are familie barbatu decedat

  • George spune:

    M-a afectat foarte mult ceea ce s-a întâmplat…Îl știam din Arpechim unde s-a ocupat de depozitul de fier vechi…Era subinginer, om cu prestanță …În ultimul timp viața l-a pus în ipostaze incomode…
    Avea, în schimb, o verticalitate a lui, un spirit de apărător al celor nedreptățiți, un real ajutor al celor fără un acoperiș deasupra capului…
    Dumnezeu să-l odihnească și sa-l ducă la mai bine…
    M-aș fi așteptat ca persoanele care au profitat foarte mult de pe urma poziției pe care o avea în petrochimie să se fi constituit intr-un grup de inițiativă pentru a-i apăra drepturile și a-i ajuta familia greu încercată…
    Aceleași lucru ar fi bine venit și din partea instituției MI

  • Marius spune:

    Afara din cadrul politiei cu agentul ucigas al lui Zaharia si pedeapsa maxima cu inchisoare ! ! !
    Politia sa nu musamalizeze cazul si pe urma sa dea vina pe decedat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3