Donaris 930 x 122

misiune

VIDEO: MISIUNEA DE RECUPERARE A TURIȘTILOR SURPRINȘI DE FURTUNĂ LA ÎNTOARCEREA DE PE VF. MOLDOVEANU

Așa cum ePitești.ro a precizat anterior, pe lângă acțiunea de salvare a turistului rătăcit în zona vârfului Negoiu, încheiată cu bine luni dimineață, aseară a mai început o intervenţie a Salvamont Argeş, finalizată și ea cu succes, tot astăzi.

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

Salvatorii din formaţia Nucşoara au pornit în recuperarea unui grup de patru persoane, surprins de furtuna ce s-a dezlănţuit în zona montană în timp ce se întorcea de pe vârful Moldoveanu.

În grup se afla şi un bărbat de 75 de ani.

Citiți și: Sunt peste tot în Argeș! A crescut numărul

Doi dintre turişti, un bărbat şi un copil (în vârstă de 11 ani), au reuşit, între timp, să coboare singuri de pe munte. O femeie în vârstă de 30 de ani și bărbatul de 75 de ani s-au adăpostit la bordeiul ciobanilor de sub Buduri şi au aşteptat salvamontiştii care, la urcare, s-au întâlnit cu un urs, paşnic, din fericire.

Amănunte despre această misiune, în matrialul VIDEO:

„Ambele cazuri s-au finalizat. Toți sunt ok”, a scris Salvamont Argeș pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Salvamont Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90