Donaris 930 x 122

piata ceair

Video – Piaţa Ceair, luată la pas de polițiști

În ultimele 24 de ore, peste 300 de polițiști și polițiști locali, împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Polițiștii argeșeni au desfășurat 30 de acţiuni punctuale, dintre care 27 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Citiți și: Noutate absolută în cea mai mare piață! Tot ce știați până acum puteți uita!

În vizorul polițiștilor au fost în special zonele aglomerate: târgurile, piețele, centrele comerciale, dar și mijloacele de transport.

Duminică, polițiștii au făcut o razie și în Piața Ceair din Pitești.

 

Peste 2.000 de persoane, 139 de mijloace de transport persoane, precum și 206 societăți comerciale au fost verificate în cadrul activităților din ultimele 24 de ore.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.500 de lei, după cum urmează:

– 197 de sancțiuni, în valoare de 11.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 19 sancțiuni, în valoare de 12.500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

– 14 sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei, pentru organizarea și participarea la activități în spații pentru care au fost instituite restricții;

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90