SMART KIDS 930X122

cnair

VIDEO: S-A DESCHIS TRANSFĂGĂRĂȘANUL. FERIȚI-VĂ DE URȘI!

Miercuri dimineață, la ora 8.00, a fost deschisă circulația rutieră pe Transfăgărășan,  între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), pentru toate categoriile de autovehicule.

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Circulația este permisă până la ora 21.00, iar de joi, între orele 7.00-21.00, fiind interzisă pe timpul nopții.

 Nu vă apropiați de animale și nu le hrăniți!

Citiți și: Anunț de ultim moment pentru șoferi! Ce se întâmplă cu rovinietele!

CNAIR  atrage atenţia asupra pericolului reprezentat de animalele sălbatice: „Atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”.

Cei care doresc informaţii suplimentare pot contacta Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, sau pot consulta pagina companiei: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, ori pagina de Facebook ori de TWITTER, @CNADNR.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90