EcoMoto 930×122

războieni

Video – Scandal în miez de noapte în cartierul Războieni

Un incident a avut loc azi noapte în cartierul piteștean Războieni.

Citiți și: Poleiul creează haos în traficul din Pitești și provoacă multe accidente

În această dimineață, am primit pe numărul de whatsapp al redacției ePitesti.ro 0774 587 441, un clip video în care un bărbat este legitimat de doi agenți ai Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Pitești. Scene de groază la bloc, în Războieni!

Vecinii bărbatului au făcut zid în jurul acestuia acuzând oamenii legii că „trag de el pe stradă”. Agenții de poliție l-au rugat pe cel în cauză de nenumărate ori să se legitimeze, așa cum se aude și pe filmare:

Poițist Local: „L-am rugat frumos de șapte ori până acum (n.r. să se legitimeze)”

Vecin: „Dar de ce trageți de el pe stradă? Pe bune?!”

Poițist Local: „Voi înțelegeți că l-am rugat frumos de șapte ori să se legitimeze?!”

Bărbatul era necooperant, iar la insistențele oamenilor legii de a se legitima, acesta a devenit agresiv verbal, adresând injurii polițiștilor, în timp ce vecinii ”îi țineau spatele”.

O simplă intervenție a Poliției Locale Pitești s-a transformat într-un adevărat scandal în miez de noapte. Ba mai mult decât atât, polițiștii locali au cerut și sprijinul polițiștilor de la Secția 3 Pitești, pentru a-i ajuta să lichideze conflictul.

EPITESTI.RO A LUAT LEGĂTURA CU PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI, BOGDAN ARISTĂNȚOIU (FOTO), IAR ACESTA NE-A TRANSMIS URMĂTOARELE:

 

„Bărbatul nu a fost bruscat. Respectivii au tulburat liniștea și ordinea publică în repetate rânduri. Colegii mei au intervenit de mai multe ori azi noapte, în urma sesizărilor venite de la cetățeni. S-a solicitat și sprijinul Poliției Naționale de la Secția 3.

Respectiva persoană a avut un comportament inadecvat, a tulburat liniștea și ordinea publică și a fost sancționată conform legii 61.”

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Alex spune:

    Bv domnilor politisti nu mai suportați atâtea înjurături și atâtea bășini.sa respecte ordinea și disciplina ..felicitări.. și data viitoare chemați mascații nu va dați înapoi.. bv bv

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90