Donaris 930 x 122

cod portocaliu

VIDEO: ȘI STRADA MAGNOLIILOR DIN PITEȘTI E INUNDATĂ. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JUDEȚ

La câteva ore după inundațiile din Cartierul Trivale – strada Câmpulungeni și Calea Drăgășani, cele din zonele Pătrașcu Vodă și Tancodrom și cele din străzile Toma Conțescu și Zavaidoc, puhoaiele de ape au ajuns și în curțile de pe Strada Magnoliilor din Pitești (VIDEO).

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Pe timpul instaurării CODULUI PORTOCALIU de vreme severă, pe teritoriul județului Argeș, până în jurul orei 15.00, au fost 59 de apeluri primite pe numărul unic de urgență 112 în care s-au semnalat inundații ale locuințelor, străzilor, subsolurilor construcțiilor și curtilor din Pitești, Bradu și Ștefănești.

„14 echipaje de pompieri de la Detașamentele de Pompieri Pitești, Bradu, Mioveni și Secția de Pompieri Costești intervin pentru înlăturarea efectelor negative produse de precipitațiile abundente căzute în untima perioadă.
Apa, în acest moment, a fost evacuată și s-a retras din majoritatea zonelor inundate”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Amintim că pompierii au intervenit și pentru evacuarea unei persoane rămase cu autoturismul în apele râului Cârcinov din localitatea Dobrești. Acesta a fost evacuat fără probleme cu ajutorul unui tractor.

Codul portocaliu este valabil  până la ora 03.00 a dimineații zilei 16 iunie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90