Donaris 930 x 122

curți inundate

VIDEO: PUHOAIELE DE APĂ AU INUNDAT CURȚI, SUBSOLURI, LOCUINȚE ȘI PARCĂRI

Plouă zdravăn la Pitești și, cum era de așteptat, avem parte iar de inundații. În câteva zone ale orașului, puhoaiele au ajuns în subsoluri, locuințe, curți, parcări, însă probleme nu sunt doar în Pitești.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Potrivit ISU Argeș, afectate de inundații sunt Cartierul Trivale – strada Câmpulungeni și Calea Drăgășani (foto și video), zonele Pătrașcu Vodă și Tancodrom, dar și Făget.

„În majoritatea cazurilor, apa nu este în cantități foarte mari. În teren sunt 8 echipaje de pompieri cu mijloacele de intervenție”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Atenție: Anunț de vreme severă IMEDIATĂ! Ce se întâmplă!

„Intervin pompierii de la Detașamentele de Pompieri Bradu și Pitești, iar pe măsură ce situația va evolua, vor veni în sprijin echipaje de la celelalte unități de pompieri din teritoriu”, preciza, după orele prânzului, ISU Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90