930×122 POSADA 5

accident

Argeş: A fost prins şoferul care a accidentat grav un bărbat şi nu a oprit

Update, ora 17.03, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Două autoturisme și un TIR, implicate într-un accident

„Conducătorul autoturismului care a părăsit locul producerii accidentului cu pieton de pe raza comunei Merișani, a fost identificat și reținut de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările și au identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier produs în seara zilei de 20 aprilie a.c., cât și conducătorul acestuia, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Merișani.

Citiți și: Pitești: Accident grav lângă Stadion! Daună totală!

 

 

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea. Victima, bărbat de 66 de ani, din Mălureni, a fost transportat la o unitate medicală, fiind rănit grav.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit și că după producerea accidentului, bărbatul ar fi încercat să modifice și să ascundă urmele prin înlocuirea elementului de caroserie afectat în urma impactului cu pietonul, precum și prin curățarea autoturismului.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.”

Știrea inițială, ora 16.38

A fost prins şoferul care a accidentat grav un bărbat şi nu a oprit. Evenimentul rutier, vă reamintim, a avut loc ieri seară, pe raza localităţii Merişani. Victima a fost resuscitată şi acum se află internată în stare gravă la o unitate medicală din judeţ.

După ore în şir de cercetări, oamenii legii au reuşit să-l identifice şi să-l prindă pe conducătorul auto implicat în eveniment.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90