EcoMoto 930×122

atacați

Argeș. Atacați cu drujba și toporul: „Vă tai!”

„La data de 17 februarie a.c.,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați,  prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici și mai multe persoane a izbucnit un conflict.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în punctul Plăișor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulți și un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale.

Persoanele în cauză au devenit agresive și i-au amenințat pe lucrătorii silvici cu drujba și un obiect tăietor.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Polițiștii au identificat persoanele implicate și au întocmit documentele necesare, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, conform competențelor.

De asemenea, a fost confiscată și cantitatea de 1,5 mc de material lemnos, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită”, informează Poliția Argeș.

Scenele agresive au fost filmate. Atenție, limbaj licențios și imagini cu un puternic impact emoțional: 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Huidu și găinușă spune:

    Nu aș putea zice că susțin astfel de fapte, dar pare că au mai mult niște crengi în caruta. Mai mult aș susține să prindeti peștii ăia mari care fură cu camioane cu remorca, domnilor pădurari, să oprim adevăratul jaf din păduri.

  • Eleonora spune:

    Profit de ocazie ,după ce mi-ați restricționat accesul la site-ul e.pitești,probabil că vă deranjează anumite lucruri spuse pe bune și vă fac cunoscut că se întâmplă ceva în pădurea Trivale, au apărut drumuri în toată regula, parcă s-ar construi o stradă care să lege Trivale de Găvana! Ori asta nu este ceva demn de a fi făcut cunoscut?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3