NOR CURIER 930X122

blocată

Blocată pe balcon, o mămică din Topoloveni a pus valoarea uşii înaintea siguranţei copilului

Pompierii ISU Argeş au fost solicitaţi să intervină la un bloc din Topoloveni, sesizarea fiind despre o persoană care a rămas blocată pe balconul unui apartament de la etajul 4.

Citiți și: FETIȚĂ DE UN AN, BLOCATĂ ÎN APARTAMENT

 

 

Citiți și: FETIŢĂ DE 7 ANI, BLOCATĂ ÎN DORMITOR

A fost vorba de o femeie, mama unui copilaş de doi ani, încuiată tocmai de către micuţ. Intervenţia, aparent banală, le-a dat totuşi ceva bătăi de cap salvatorilor.

 

 

Aceştia au fost întorşi din drum de către mămică, ea solicitând pompierilor să urce cu scara la balcon şi să nu-i spargă uşa de la locuinţă.

Din această cauză, intervenţia a întârziat, ISU Argeş apelând la o autospecială cu autoscară aflată în garaj la Piteşti.

 

 

În tot acest timp, exista pericolul ca acel copil, lăsat singur în casă, să facă, poate, alte nebunii şi să se rănească.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine şi nimeni nu a avut de suferit. Pompierii au intervenit cu autoscara şi au deblocat uşa de la balcon, păstrând intactă uşa de la intrarea locuinţei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90