EcoMoto 930×122

penny market

Noul magazin a răsărit peste noapte în Piteşti. Cum se va numi OFICIAL

Noul magazin a răsărit peste noapte în Piteşti. Proiectul „supermarket Penny” din Piteşti s-a derulat incredibil de rapid. În urmă cu o lună de zile vedeam un şantier cu gropi şi materiale pregătite pentru construcţie, alături de nelipsitele utilaje.

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

În urmă cu aproximativ două săptămâni s-a realizat racordarea la electricitate, ce-i drept cu deranj pentru sute de piteşteni (detalii, AICI), după care lucrările au accelerat şi acum, practic, structura principală este gata.

 

Citiți și: Pitești. Șoc total la Kaufland, în Nord

 

De asemenea, parcarea este pregătită. Zilele trecute s-a turnat asfalt.

Nu în ultimul rând, a fost amplasat totemul cu denumirea oficială a magazinului. Se va numi Penny Trivale (FOTO). A fost deja pus şi programul: Luni – Sâmbătă 7 – 22, Duminică 8 – 20.

Magazinul este situat pe Calea Drăgăşani, chiar la ieşirea din Piteşti. Ca reper de orientare avem binecunoscutul complex pentru petreceri şi nunţi – Capitol.

Deşi termenul de finalizare este în toamna acestui an, bănuim că supermarket-ul va fi deschis mai repede, probabil în luna iulie sau august.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Autoritățile sa i a exemplu cum se poate construi și în cât timp dacă se pune accent pe profesionalism!
    Oameni capabili,nu ca la stat tergiversare cât cuprinde!
    Autoritățile nu trebui sa se simtă,dacă vor sa dea dovada de profesionalism ii provoc sa pună umărul la Revigorarea Piteștiului!
    Strazi neîngrijite,nespălate,clădiri, terenuri lăsate în paragina,de ce nu se aplica măsură de impozit mărit pt.terenuri,clădiri lăsate de paragina!
    Oare nu vor sa facă treaba?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3