930 pe 122 COSTACHE

Arges

Oficial. Poliția Argeș, despre bărbatul care și-a amenințat fosta soție din cimitir

Oficial. Poliția Argeș, despre bărbatul care și-a amenințat fosta soție din cimitir

Citiți și: Argeș. Bărbat violent încătușat! Risc major!

„În seara zilei de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că fostul soț, fiind sub influența alcoolului, a postat pe o rețea de socializare un clip în care îi adresează amenințări, fiind însoțit de fiul lor, minor în vârstă de 6 ani, care ar putea fi în pericol ca urmare a comportamentului bărbatului în cauză.

Pentru clarificarea cât mai rapidă a situației, au fost mobilizați polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor de Poliție 1, 2, 3 și Secției de Poliție Rurală Bascov, care au efectuat simultan căutări, fiind vizate în principal locația în care cel în cauză s-ar fi filmat împreună cu copilul minor, precum și imobilul unde bărbatul locuiește, pe raza comunei Bascov.

Citiți și: Argeș. Două mașini, implicate într-un accident rutier

În scurt timp, cei în cauză au fost identificați, la locuința bărbatului, din primele verificări rezultând că minorul nu se afla într-o stare de pericol”, transmis Poliția Argeș, după ce incidentul a apărut în spațiul public.

De asemenea, ulterior, instituția a informat: „În urma completării formularului de risc prevăzut de Legea 217/2003, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză.

De asemenea, în urma evaluării situației de către reprezentanții DGASPC, a fost dispusă, pentru o perioadă determinată, măsura încredințării minorului către mamă.

Femeia nu a format plângere prealabilă împotriva celui în cauză, bărbatul fiind sancționat contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de injurii și amenințări cu acte de violență”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3