EcoMoto 930×122

Arges

Oficial. Poliția Argeș, despre bărbatul care și-a amenințat fosta soție din cimitir

Oficial. Poliția Argeș, despre bărbatul care și-a amenințat fosta soție din cimitir

Citiți și: A nins în Argeș!

„În seara zilei de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că fostul soț, fiind sub influența alcoolului, a postat pe o rețea de socializare un clip în care îi adresează amenințări, fiind însoțit de fiul lor, minor în vârstă de 6 ani, care ar putea fi în pericol ca urmare a comportamentului bărbatului în cauză.

Pentru clarificarea cât mai rapidă a situației, au fost mobilizați polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor de Poliție 1, 2, 3 și Secției de Poliție Rurală Bascov, care au efectuat simultan căutări, fiind vizate în principal locația în care cel în cauză s-ar fi filmat împreună cu copilul minor, precum și imobilul unde bărbatul locuiește, pe raza comunei Bascov.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

În scurt timp, cei în cauză au fost identificați, la locuința bărbatului, din primele verificări rezultând că minorul nu se afla într-o stare de pericol”, transmis Poliția Argeș, după ce incidentul a apărut în spațiul public.

De asemenea, ulterior, instituția a informat: „În urma completării formularului de risc prevăzut de Legea 217/2003, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză.

De asemenea, în urma evaluării situației de către reprezentanții DGASPC, a fost dispusă, pentru o perioadă determinată, măsura încredințării minorului către mamă.

Femeia nu a format plângere prealabilă împotriva celui în cauză, bărbatul fiind sancționat contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de injurii și amenințări cu acte de violență”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90