930×122 CAPRA 5

femeie decedată

Pitești. Moarte misterioasă, la 5 dimineața: femeie, în scara unui bloc din centru

În dimineața zilei de azi, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o femeie a fost găsită decedată, cu arsuri pe suprafața corpului, în scara unui bloc din Pitești.

Citiți și: Descoperire macabră într-un apartament din Argeș

 

UPDATE ORA 08.00: O femeie, vecină cu persoana decedată, a declarat că respectiva ar fi avut probleme personale şi ia în calcul ipoteza unei sinucideri prin autoincendiere. (VIDEO)

Citiți și: Pitești: Femeie găsită decedată în propria locuință, în Popa Șapcă

 

 

Ştirea iniţială – ora 07.30

„Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au luat măsuri de asigurare a locului faptei, iar cercetările sunt la acest moment desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.

 

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, identitatea femeii fiind stabilită din primele verificări că fiind o femeie de 58 de ani, din Pitești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, precizează IPJ Argeș.

Se pare că declanșarea unui senzor de incendiu şi prezenţa unui fum dens i-a alertat pe ceilalţi locatari. Unii dintre ei au dat şi declaraţii (VIDEO)

 

 

Știre în curs de actualizare

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

570 pe 90 Costache