930×122 CAPRA 5

SCANDALAGIU

UPDATE : PRECIZĂRI OFICIALE ÎN CAZUL ŞOFERULUI CU SABIE ŞI SUBSTANŢE DUBIOASE ÎN BMW X6

UPDATE 21.30: „Cu ocazia verificărilor, au fost găsite în habitaclul maşinii o sabie şi fragmente vegetale susceptibile a conţine substanţe interzise la deţinere. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări şi a fost constituit dosar penal pentru ameninţare. Totodată, suspectul a fost sancţionat conform Codului Rutier cu 1.305 lei. Poliţiştii B.C.C.O au fost sesizaţi şi fac cercetări cu privire la fragmentele vegetale descoperite în maşină. Verificările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Citiți și: EVACUAT DIN LOCUINŢĂ, S-A ÎNTORS ŞI A SPART UŞA

UPDATE: S-a stabilit că bărbatul nu a consumat droguri, iar pentru faptele petrecute nu a fost reținut. Totuși, polițiștii au întocmit dosar penal pentru amenințare. 

Un incident care putea avea urmări dintre cele mai grave s-a petrecut astăzi la periferia Piteştiului, în zona Send ’92. După o şicanare în trafic, unul dintre conducătorii auto s-a dat jos din maşina BMW X6 cu o sabie şi l-a ameninţat pe celălalt participant la trafic.

Victima agresiunii a sunat la poliţie şi cazul a fost preluat de agenţii Secţiei 2 din Găvana: agent principal Chiva Mihai şi agent Matei Narcis.

 

 

Aceştia l-au depistat pe agresor în scurt timp şi l-au prins în zona OMV din Găvana. La verificarea vehiculului, poliţiştii au găsit sabia, dar şi droguri. Individul a fost condus la audieri şi urmează cel mai probabil să fie reţinut pentru ameninţare şi deţinere de droguri.

 

 

Din câte am aflat, drogurile ar fi fost pentru consum propriu. Suspectul se numeşte Cristian Alexandru A.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bujie spune:

    Sper ca si-au cerut scuze papa-lapte aia imbracati in uniforme! Asteptam ca golanul sa omoare pe cineva pentru a-i da o mica amenda…

  • Lori spune:

    Legea este făcută prost, orice dement poate sa umble cu sabie, cuțit, bată ca nu pateste nimic, doar o mică amendă…Legea se activează doar in caz de crimă!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90