Donaris 930 x 122

accident

UPDATE/VIDEO: ACCIDENT ÎN STÂLPENI, PERSOANE RĂNITE

(UPDATE ORA 22:10): „Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani din Mioveni care conducea o autoutilitară pe DJ 732 dinspre Bălilești, la intersecția cu DN 73, nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire la intersecție, efectuând virajul la stânga, spre Câmpulung, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din Vedea, care se deplasa dinspre Câmpulung către Pitești.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. 

(UPDATE ORA 21:10): În urma accidentului au rezultat șase victime (bărbați), majoritatea din comuna Vedea, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș: „4 dintre acestea, printre care și un minor de 16 ani, au fost preluate de echipajele SAJ, iar alte două, de echipajul SMURD, doi bărbați, de 21 și, respectiv, 50 de ani.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cel de 21 de ani (din Pitești) prezenta un traumatism cranio-cerebral, cu plagă de aproximativ 2 cm. A primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Celălalt, de 50 de ani (din Mioveni), prezenta un traumatism cranio-cerebral. A primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital”. 

Un accident de circulație a avut loc în această seară în comuna argeșeană Stâlpeni, la bariera spre Bălilești.

O autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau mai multe persoane.

Potrivit primelor informații, în urma impactului ar fi rezultat cinci victime, toate din autoturism. Persoanele rănite sunt, însă, conștiente și în afara oricărui pericol.

„La fața locului acționează un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu ambulanță SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3