EcoMoto 930×122

bascov

(UPDATE, VIDEO) BASCOV: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

(UPDATE ORA 16:40): În autoturism se afla doar șoferul, un bucureștean în vârstă de 35 de ani. A suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SMURD, refuzând să fie transportat la spital. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În timp ce conducea dinspre Vâlcea către autostrada A1 Pitești-București, șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a lovit glisiera care desparte intrarea în pasajul rutier subteran de breteaua către sensul giratoriu din zonă și s-a răsturnat pe plafon, conform Biroului de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Autoturismul a acroșat și conducta de gaze a unui consumator casnic, alimentarea fiind oprită de la branșament pentru a fi limitate scăpările de gaze.

Polițiști ai Biroului Rutier Pitești dirijează traficul în zonă, „urmând ca evenimentul să fie protocolat ca tamponare de către polițiștii Secției Rurale Bascov”, potrivit sursei citate. Cauza urmează să fie stabilită. 

Bascov: Mașină răsturnată. Cu puțin timp în urmă, un eveniment rutier s-a produs în zona pasajului rutier subteran din comuna Bascov, ne informează Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90