SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE/VIDEO: BICICLISTUL ACCIDENTAT ÎN HÂRSEȘTI A MURIT

UPDATE ora 19.40: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Hârsești, care conducea un autoturism pe DJ 679, din direcția Lunca Corbului spre Bârla, pe fondul depășirii neregulamentare, ar fi acroșat autoturismul care circula în fața sa, condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 59 de ani, din Bârla, după care ar fi acroșat cu partea spate a autoturismului biciclistul, care se deplasa în aceeași direcție”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În urma impactului, biciclistul, de 54 de ani, din localitate, a fost proiectat în afara carosabilului. Din păcate, a fost declarat decesul victimei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

UPDATE: „Echipajele medicale sunt la fața locului și au preluat bărbatul (cu manevrele de resuscitare în desfășurare) de la echipajul de pompieri al Punctului de Lucru Stolnici”, precizează ISU Argeș.

Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 18.00, în localitatea Hârsești.

Un bărbat, biciclist, a fost grav accidentat. Potrivit primelor informații, victima ar fi intrat în stop cardio-respirator.

„Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ”, preciza, cu puțin timp în urmă, ISU Argeș.

Între timp, la fața locului a ajuns echipajul de intervenție, care a început manevrele de resuscitare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90