NOR CURIER 930X122

cisternă răsturnată

(UPDATE/VIDEO) CISTERNĂ RĂSTURNATĂ/DRUMUL A FOST DEBLOCAT

(UPDATE ORA 15) Drumul a fost deblocat, iar circulația, reluată după repunerea pe roți a cisternei. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Poliția anunță că drumul județean 703I este blocat la această oră pe raza satului Vâlsănești al comunei argeșene Mușătești, din cauza unei cisterne care s-a răsturnat.

Ruta ocolitoare este drumul comunal Costești-Vâlsan, potrivit sursei citate.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5, și nu s-a soldat cu victime. Încărcată cu motorină și benzină, cisterna s-a răsturnat în afara părții carosabile, cauza urmând să fie stabilită de polițiștii rutieri.

Pentru că sunt scurgeri, la fața locului acționează pompierii cu o autospecială de intervenție și cu o autospecială CBRN, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. A fost trimis și un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea.

Nu există pericol de explozie, dă asigurări ISU Argeș. Zona a fost delimitată, iar pompierii colectează într-un bazin scurgerile de combustibil. Cisterna nu este spartă, scurgerile provenind de la un capac deteriorat în urma accidentului.

Este așteptată venirea a două macarale, care vor repoziționa cisterna pe partea carosabilă. (Sursă video și foto: ISU Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90