New Profesional Consult 930 x 122

accident mortal

(UPDATE VIDEO) FIICA UNUI VICEPRIMAR, DECEDATĂ ÎN ACCIDENTUL DIN LUNCA CORBULUI

(UPDATE ORA 17): Femeia decedată în accidentul rutier care a avut loc astăzi este fiica viceprimarului comunei Poboru (județul Olt), scrie realitateaoltului.ro.

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

(UPDATE ORA 13:05): „Din verificările preliminarii făcute de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 37 de ani din Scornicești (județul Olt) care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Slatina, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, întrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani din Slatina (județul Olt), autoturism care a fost proiectat în afara părții carosabile.

În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus în aceeași direcție (spre Slatina) de un tânăr de 22 de ani din Mărăcineni (județul Argeș), după care a fost proiectat din nou pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontal cu un ansamblu (cap tractor, cu semiremorcă de tip cisternă) condus de un bărbat de 51 de ani din comuna Boldești-Grădiștea (județul Prahova), care se deplasa către Pitești.

Citiți și: Accident pe Autostrada A1! Trei mașini s-au lovit

A rezultat decesul pasagerei de pe scaunul din dreapta față din autoturismul care se afla angajat în depășire, o femeie de 30 de ani din comuna Poboru (județul Olt), precum și rănirea ușoară a conducătorului aceluiași autoturism, dar și a conducătorului primului autoturism cu care acesta a intrat în coliziune (un bărbat de 46 de ani din Slatina) și a unei femei de 46 de ani tot din Slatina (pasageră în al doilea autoturism).

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează Biroul de presă al Poliției Județene. 

(UPDATE ORA 11:50): ”La intervenție a participat și prim-adjunctul inspectorului-șef al ISU Argeș, locotenent-colonelul Alin Berevoescu. S-a intervenit cu 7 echipaje de pompieri ale ISU Argeș:

-5 autospeciale de intervenție (de stins incendii, de descarcerare, de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară și una de primă intervenție și comandă);

-2 echipaje SMURD (de terapie intensivă mobilă și prim ajutor calificat);

-1 echipaj cu elicopter SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, sunt precizările Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

(UPDATE ORA 11:15): ISU Argeș anunță că autocisterna transporta o substanță cu pericol scăzut – lichide apoase (tăbliță cisternă, 90/3082). „Sunt scurgeri de ulei și combustibil. S-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, potrivit sursei citate.

În total, în vehiculele implicate în accident s-au aflat 7 persoane (șoferul autocisternei, iar în fiecare dintre cele 3 autoturisme – câte 2 persoane).

Două victime, o femeie de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, și un bărbat de 37 de ani, care prezintă dureri pe partea stângă a corpului (picior și coaste) și suspiciuni de contuzii în zona cervicală și lombară, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD sosite la fața locului, urmând să fie transportate la spital.

Alte 4 persoane au fost asistate medical de echipajul de la Ambulanță. Și SAJ va transporta o victimă la spital, ne mai informează ISU Argeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ne transmite, la rândul său, și imagini de la locul intervenției:

(UPDATE ORA 10:45): Primele imagini de la locul accidentului:

(UPDATE ORA 10:33): O femeie de 30 de ani a decedat, informează ISU Argeș. Era pasager într-unul dintre autoturisme. La locul accidentului a aterizat și un elicopter SMURD.

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulația rutieră în zonă este oprită. Se estimează că traficul rutier va fi reluat într-o oră.

Un accident rutier s-a produs cu puține minute în urmă pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 100+300 de metri, în satul Lăngești din Lunca Corbului.

În accident au fost implicate o autocisternă (încărcată cu o substanță nepericuloasă) și trei autoturisme, conform Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Informațiile preliminare arată că ar fi vorba despre două victime, dintre care una în stare de inconștiență.

La fața locului au fost trimise 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN și două ambulanțe SMURD (de terapie intensivă mobilă și de prim ajutor calificat) și o ambulanță de la serviciul de specialitate al județului.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA