New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE/VIDEO: O MAȘINĂ CU 4 PERSOANE S-A RĂSTURNAT ÎN BASCOV. CAUZA ACCIDENTULUI

UPDATE: „Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din Mirosi, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed într-o curbă, ar fi părăsit partea carosabila, a izbit un cap de pod și s-a răsturnat. Evenimentul rutier va fi protocolat fără victime”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, explică (VIDEO):

Știrea inițială:

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

După tragedia de pe Transfăgărășan, un alt accident rutier a avut loc în această dimineață. De data aceasta, pe Dn 7, în comuna Bascov.

„Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. La fața locului au fost și două echipaje SAJ. A fost vorba despre un autoturism cu 4 pasageri  care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost probleme deosebite, aceștia refuzând transportul la spital”, precizează ISU Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA