930×122 CAPRA 5

accident

(UPDATE/VIDEO) TREI MAȘINI AVARIATE DIN CAUZA UNUI ȘOFER IGNORANT

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe o stradă din Pitești după ce un bărbat de 53 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe strada Egalității, pe sensul de mers către Calea Craiovei, nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

„Mașina a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat de 28 de ani, din Pitești, în care se afla ca pasager și o femeie de 51 de ani, tot din Pitești.

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 39 de ani, din Ploiești, care intenționa să efectueze viraj la dreapta.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a femeii din al doilea autoturism, care a fost transportată la o unitate medicală, cu diagnosticul preliminar de contuzie hemitorace drept”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3