Donaris 930 x 122

accident

UPDATE/VIDEO: TREI VICTIME DUPĂ CE UN MICROBUZ ȘI UN AUTOTURISM AU INTRAT ÎN COLIZIUNE

UPDATE ora 16.20: „Din verificările efectuate de către polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni a rezultat că un bărbat de 64 de ani, din județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Topoloveni, în localitatea Călinești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 47 de ani, din Pitești. În urmă coliziunii, trei persoane (două din microbuz și șoferul autoturismului) au fost rănite ușor și transportate la spital. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un accident rutier a avut loc luni, în Călinești. Un autoturism și un microbuz au intrat în coliziune.

„Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

„Din primele verificări, ar fi trei victime, două din microbuz, una din autoturism, toate conștiente. Polițiștii sunt la fața locului pentru fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor”, precizeazĂ IPJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90