930×122 CAPRA 5

adapost

(UPDATE/VIDEO) UN ADĂPOST DISTRUS, CAI MORȚI ȘI FURAJE TRANSFORMATE ÎN SCRUM

(UPDATE ORA 22:25): Animale moarte, un adăpost distrus și două tone de furaje transformate în scrum. Așa arată bilanțul incendiului de pe strada Turcești.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

„La sosirea echipajelor, ardeau cu flacără violentă construcția din lemn și alte materiale combustibile, iar din cauza vântului exista posibilitatea propagării la vecinătăţi. S-a acționat pentru protejarea construcțiilor vecine și pentru lichidarea incendiului.

Au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje pe aproximativ 150 de mp, 2.000 de kg de furaje și 1 mc de lemn de foc. În incendiu și-au pierdut viața 7 cabaline”, anunță ISU Argeș.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Intervenția a durat aproximativ două ore.

„Cauza probabilă este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor defect sau neizolat corespunzător”, conform ISU. 

(UPDATE ORA 20): La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. „În acest moment, la fața locului acționează 17 subofițeri și un student aflat în stagiul de practică. Incendiul este localizat. Adăpostul are aproximativ 150 de mp.

Este posibil ca în interior să fi fost surprinse de flăcări și câteva cabaline, care nu au mai putut fi evacuate”, precizează ISU Argeș.

Pompierii intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale (cai) din Pitești, de pe strada Turcești.

Flăcările au cuprins și anexele adăpostului.

„Intervin trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3